L'Spartak Va Patir La Seva Quarta Derrota Consecutiva I Va Perdre Contra Rubin

Taula de continguts:

Vídeo: L'Spartak Va Patir La Seva Quarta Derrota Consecutiva I Va Perdre Contra Rubin

Vídeo: L'Sferic cau a l'últim lloc de l'OK Lliga Femenina després de sumar la quarta derrota consecutiva 2024, Abril
Anonim

Moscou "Spartak" va perdre contra Kazan "Rubin" amb una puntuació de 0: 2 en el marc de la 20a ronda del campionat de futbol rus. La trobada va tenir lloc a Moscou a l'estadi Otkrytie Arena.

La principal intriga del "Spartak" de Moscou va ser l'aparició del nouvingut Quincy Promes a la formació inicial. Com a resultat, el jugador va aparèixer des dels primers minuts i va ser capaç de reforçar el flanc esquerre de l’atac roig-i-blanc, però no va aconseguir anotar accions efectives.

A la primera part, es poden notar dues targetes grogues i l’enviament de Roman Zobnin. Després del descans, el cos tècnic dels blanc-i-vermells va decidir refrescar el centre del camp i en lloc d’Hendrix, Kral va aparèixer al camp.

"Rubin" 8 minuts després de l'inici de la segona meitat del partit va aconseguir aprofitar l'avantatge numèric de la plantilla i Despotovic va obrir el marcador al partit. Kvaratskhelia va rebre una passada des de la part inferior de l'àrea de penal, després de la qual va estar sota la pressió de Moses i va trobar Despotovich en possessió de Maksimenko amb una passada, i va enviar la pilota a la cantonada de la porteria amb un toc de touchdown.

Al minut 71 del partit, l'àrbitre principal del partit, Sergei Lapochkin, va empatar les alineacions, mostrant el segon groc Oliver Abilgor, però això no va ajudar els blanc-i-vermells, i al minut 89 del partit Despotovich va marcar un doble.

Aquesta és la quarta derrota consecutiva de Spartak en partits oficials. El 20 de febrer, Spartak va perdre contra el Dynamo a la Copa de Rússia (0: 2) i, abans de les vacances d’hivern, va perdre dues vegades seguides al campionat rus: Zenit (1: 3) i Sochi 0: 1.

Spartak (Moscou) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Espartac»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Rubí»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Metes: Despotovich, 53, 89 anys.

Eliminació: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Àrbitre: Sergey Lapochkin (Sant Petersburg)

28 de febrer, Moscou. "Otkrytie Bank Arena"