Taula de continguts:

Vídeo: Salavat Yulaev Es Va Posar Al Capdavant De La Primera Ronda De La Copa Gagarin Contra Traktor

Vídeo: Кубок Гагарина 20/21. Матч #3. «Трактор» vs «Салават Юлаев» - 0:4. Послематчевая пресс-конференция 2024, Març
Anonim

Al tercer partit de 1/8 de final de la Copa Gagarin, Salavat Yulaev, d’Ufa, va derrotar Traktor de Chelyabinsk amb un marcador de 4: 0.

En el primer període, Alexander Kadeikin va marcar el disc amb Ufa, al segon terç del partit Marcus Granlund i Peter Khokhryakov van marcar gols. Al tercer segment del partit, a l'últim minut, Vyacheslav Solodukhin va marcar el quart gol de Salavat Yulaev a la porta buida de Traktor.

El marcador de la sèrie va ser de 2-1 a favor de l’equip d’Ufa.

El proper partit tindrà lloc a l'arena Traktor el 9 de febrer a les 17:00 hora de Moscou.

Hoquei. KHL. Eliminatòria

Conferència Oriental. 1/4 finals

Tercer partit

"Traktor" (Chelyabinsk) - "Salavat Yulaev" (Ufa) – 0:4 (0:1, 0:2, 0:1)

Metes: Kadeikin - 1 (Zharkov, Biryukov), 12:27 - 0: 1. Granlund - 1 (Hartikainen), 26:58 - 0: 2. Khokhryakov - 1, 31:40 - 0: 3. Solodukhin - 1 (p.v., Alekseev), 59:39 - 0: 4

Porters: Fedotov (Will, 31:40, 59:06 - 59:39) - Metsola

Molt bé: 18 – 4

Llançaments: 19 (8+6+5) – 25 (5+6+14)

Jutges: Victor Birin, Martin Frano

7 de març. Chelyabinsk. Avió "Tractor" amb el nom de V. Belousov.

Puntuació de la sèrie: 1-2