Rondon Va Marcar I Va Ajudar En El Partit Contra Akhmat

Taula de continguts:

Vídeo: Rondon Va Marcar I Va Ajudar En El Partit Contra Akhmat

Vídeo: Srechko Katanes qanday murabbiy? Xayrulla Hamidov bilan maxsus efir 2024, Abril
Anonim

El CSKA de Moscou va derrotar a casa a Akhmat Grozny. La trobada al VEB Arena va acabar amb un resultat de 2: 0. El nou debut de l’equip Solomon Rondon va aconseguir el primer gol al club “exèrcit” i també per la seva passada de gol.

A la primera part, va ser un partit igualat, però l'avantatge va ser del costat del CSKA.

Al minut 36, Rondon va portar la pilota amb habilitat a la vora de l'àrea, va tocar, però va tocar el pal. Un minut després, l’equip local va tenir l’oportunitat de llançar els 11 metres.

Nizich va interrompre el descompte de Fernández amb la mà. Rondon es va apropar a la marca i va ser exacte: 1: 0

7 minuts després de l'inici de la segona part, Nikola Vlašić va doblar l'avantatge de l'equip de l'exèrcit. Vlašić va rebre un descompte de Rondon i va donar el primer toc al cantó proper: 2: 0.

Al final, Akhmat no va fer molt, i el CSKA hauria pogut fer la seva victòria encara més segura, però el xiulet de l'àrbitre Ivan Sidenkov de Sant Petersburg va registrar el resultat final de 2: 0.

El CSKA després d'aquesta victòria guanya 40 punts i manté la segona línia a la classificació del campionat rus. Akhmat ocupa l’11è lloc amb 26 punts.