Taula de continguts:

Vídeo: Krasnodar No Va Perdre Per Primera Vegada El 2021

Vídeo: «Краснодар» прибыл на первый сбор 2024, Març
Anonim

En el partit de la vintena ronda del campionat rus, Ural no va poder vèncer Krasnodar. La reunió va acabar amb una puntuació de 2: 2.

Aquest va ser el primer sorteig de Krasnodar el 2021. Abans, els toros van perdre dues vegades contra el Dynamo Zagreb a la 1/16 de final de la Lliga Europa (2: 3, 0: 1) i van perdre contra Sochi a la 1/8 de final de la Copa de Rússia (1: 2). Ural va ampliar la seva ratxa de tres lligues al campionat rus. Abans d’això, Ekaterimburg empatava amb CSKA (2: 2), Tambov (1: 1), Rubin (0: 0).

L'Spartak va patir la seva quarta derrota consecutiva i va perdre contra Rubin

Vuit russos han aparegut a la formació inicial de Krasnodar, amb el límit actual hi hauria d’haver almenys tres.

Els Bulls es van posar al capdavant ja al minut 12 de la trobada. Magomed-Shapi Suleimanov es va distingir. Per al davanter, aquest és el cinquè gol de la temporada.<>

Al cap de 20 minuts, els amfitrions de la reunió van haver de fer una substitució forçada, el defensa Yevgeny Chernov es va lesionar. En canvi, la nouvinguda Ambroise Oyongo va entrar al camp, però va ser substituït a principis de la segona part.

Un parell de minuts després, Igor Smolnikov va violar greument les regles i va llançar la segona targeta groga, que va ser retirada per l'àrbitre Sergey Karasev del camp.

Al començament de la segona part, Ural va empatar el marcador. El gol el va marcar Rafal Augustynyak.

Set minuts després, el polonès va marcar un doblet.

Al minut 86, els bous van aconseguir igualar el marcador gràcies a un gol de Remi Cabella.

Com a resultat d'un empat, Ural va reforçar la seva posició en la 12a posició del campionat rus. Per compte de "borinots" 22 punts. Krasnodar va pujar al vuitè lloc. Els actius dels "toros" tenen 31 punts.

A la següent ronda, Ural jugarà contra Ufa i Krasnodar jugarà contra Spartak. Els dos partits tindran lloc el 7 de març. La primera reunió comença a les 14.00 i la segona a les 19.00, hora de Moscou.

Campionat rus. 20a ronda

Krasnodar - Ural - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Chernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Ural: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Metes: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59, (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Supressions: Smolnikov, 35 (segona targeta groga)

Àrbitre: Sergey Karasev (Moscou)